Jdi na obsah Jdi na menu

Kadeřnictví/Haircare

REZERVACE TERMÍNŮ 

 

Pavla Vacková 602 534 694

Ruslana Savina 774 132 402

Miroslava Vránová 777 868 646

----‐‐-‐----------------------------------------------

Dámské kadeřnické služby 

Pánské kadeřnické služby 

Dětské kadeřnické služby 

Pracujeme s přípravky od firmy Wella Professionals a luxusní řady Helen Seward od šamponů, masek, kondicionérů a samozřejmě také barev a přelivů.

Přijďte k nám do příjemného klubového prostředí studia gemelli si nechat třeba jen umýt  vlasy a ošetřit profesionálními přípravky. Ikdyž stříhání roztřepených konečků by mělo být pravidelným pečováním o zdravě vypadající vlasy. Vzhledem k prostředí , ve kterém nyní žijeme,  vlasy brzy ztrácí lesk, což se dá napravit přelivy , které vlasy oživí a dodají jim lesk a sílu, vyrábějí se také přelivy Clear, které pouze pečují o vlasy , ale nebarví je do žádného odstínu. Požadovaného lesku také docílíte použitím speciálních zábalů nebo masek od kvalitních a prověřených výrobců, které jsou k dispozici k zakoupení u nás ve studiu gemelli.

Naše nová kolegyně Ruslana Savina nejen , že krásně střihá, ale zaměřuje se na speciální metody rekonstrukce a barveni vlasů jako je Balayage, Air touch, Hand touch, Melírování a Tónování. Vše provádí barvami z luxusní řady od Helen Stewart.

Všechny tyto metody také vyučuje a školí. Bližší informace v sekci Školení-Kurzy  Její práce si můžete prohlédnout buď v naší foto galerii v rubrice Vlasy/Hair nebo na facebooku na adrese:

facebook.com/ruslana.savina.9